Dialoguri urbane | Conferință anuală

Conferința Dialoguri Urbane propune un schimb de bune practici în inovare urbană pentru grupurile de cetățeni, specialiști din sectorul public, academic și cel de afaceri implicați în activitățile programului Cluj 2.1 | Divizia de Inovare Urbană.

ediția 2018

Ediția din 2018 s-a axat pe rezultatele proiectelor pilot implementate în perioada 2017-2018 conectate cu mobilitatea urbană și viitorul pieței muncii.

detalii

Prima ediție a Dialogurilor Urbane a avut loc între 9-11 noiembrie 2017 și a marcat debutul pentru Cluj 2.1| Fondul de Inovare.

Invitați speciali la această ediție au fost Boston Office for New Urban Mechanics (MONUM), departamentul de cercetare, dezvoltare și inovare al orașului Boston (SUA) și una dintre primele și cele mai de succes divizii de inovare (iTeam) la nivel municipal din lume.

Înființat în 2010, MONUM și-a dezvoltat propriul model de prototipare rapidă pentru proiecte ce ar putea îmbunătăți experiența cetățenilor în oraș și a generat o serie de parteneriate publice-private cu universități și companii.

ediția 2017